Az Erste Csoporton belül az Erste Asset Management GmbH (Erste AM) felelős minden alap- és vagyonkezelési tevékenységért.

2Az Erste Asset Management több mint 300 alkalmazottal közel 70,19 milliárd eurót kezel hét európai országban (2021.01-i adat alapján). Ügyfélorientált szervezetünket a hatékonyság és a dinamizmus jellemzi. A vállalat szervezeti felépítése lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy megtalálják az utat a saját kezdeményezéseiknek, miközben rengeteg fejlődési, előrelépési lehetőséget kínál.

Annak köszönhetően, hogy az Erste Asset Management Ausztriában, Németországban, Horvátországban, Romániában, Szlovákiában, a Csehországban és Magyarországon rendelkezik irodával, és minden európai országban forgalmazza a termékeit, ideális platform a határokon átnyúló tevékenységek végzésére. A nemzetközi fókusz megmutatkozik az alkalmazottak összetételében is: a cégnél 18 ország munkavállalói állnak alkalmazásban.

Az Erste Asset Management a személyes és közvetlen kommunikáció olyan kultúráját tartja fenn, ahol a visszacsatolásnak fontos szerepe van. Az elismerések többet jelentenek a formalitásnál, és értékes információt adnak, ami a gyors és kézzelfogható siker és a hosszú távú karriertervezés alapja. Az alkalmazottak az Erste Asset Management által biztosított külső és belső képzési programok révén folyamatos szakmai fejlesztésben vesznek részt.

Jelenlegi üresedések